
Бананове печиво
Рецепти, які можна назвати "коли гості на порозі" завжди цікавили господинь. Адже, напевно, у кожного бували випадки, коли гості нагрянули випадково, без дзвінка і попередження, а ви хочете їх не просто чимось пригостити, а й здивувати. У такому випадку скоріше записуйте або запам'ятовуйте наш рецепт бананового печива.
Банани зроблять печиво більш м'яким і приємним на смак, а от насіння соняшника і вівсянка зроблять його ще й ситними. Тому ви можете сміливо подавати таке печиво до чаю і приємної дружньої бесіди. Ваші гості не будуть відчувати голод, насолодившись таким печивом і ви відчуєте гордість за свій талант кулінара.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Банани SantaVita сушені 100г
4 шт.
Родзинки
за смаком
Пластівці вівсяні
100 г.
Насіння соняшника очищене
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно подрібнити банани в блендері, додати вівсянку. Маса повинна вийти густа. Вийняти її з блендера і додати родзинки та насіння соняшника за смаком.
02
Залишити на 5 хвилин, щоб маса краще схопилася. Потім викласти ложкою печиво на силіконовий коврик.
03
Випікати в духовці при 170°С, приблизно 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)