
Желіцький суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
150 г.
Телятина лопатка
150 г.
Печінка куряча розморожена
150 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
100 г.
Корінь петрушки
1 шт.
Морква
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1,5 л.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Кріп 70г
1/2 пучка
Петрушка 70г
1/2 пучка
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Овочі очистити і промити. М'ясо і курячу печінку промити й нарізати скибочками.
02
Цибулю дрібно нарізати. Моркву нарізати півкільцями.
03
У каструлю з товстим дном влити олію, покласти цибулю, моркву і нарізаний корінь петрушки, смажити 4 хвилини.
04
Покласти скибочки м'яса, посолити і поперчити. Влити трохи бульйону так, щоб м'ясо тушкувалось, а не варилося. Тушкувати до напівготовності.
05
В кінці тушкування, коли рідина майже випариться, додати курячу печінку і промиті нарізані скибочками гриби. Додати борошно і перемішати.
06
Покласти сметану і нарізану зелень кропу і петрушки. Влити бульйон, посолити, поперчити, довести до готовності.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)