
Виноградний пиріг-суфле
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
100 г
Масло вершкове домашнє
100 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
200 г
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
8 г
Виноград
250 г
Ванілін Pripravka 2г
1 г
Сметана ХМЗ 20%
200 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розтопити. Додати сир, цукор коричневий та перемішати. Всипати муку та розпушувач.
02
Замісити тісто.
03
Розкачати тісто.
04
Викласти в форму (24 см.), наколоти виделкою.
05
Поставити в духовку на 10 хвилин (температура 200°C).
06
Приготувати заливку. Для цього яйця збити з коричневим цукром. Додати сметану і ванілін. Ретельно перемішати.
07
На підпечений корж викласти виноград. Вилити заливку.
08
Випікати 40-45 хвилин при температурі 200°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)