
Куряче філе з арахісом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
1,5 кг.
Сіль Єгипет
3 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
6 ст. л.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
3 ст. л.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
4 ст. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
9 шт.
Арахіс смажений
200 г.
Часник
6 зубчиків
Цибуля порей
1 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г.
Імбир
3 см.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
400 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
6 ч. л.
Оцет рисовий Akura 200мл
6 ч. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати великими кубиками.
02
Змішати білки, сіль і додати по трохи крохмаль (2 ст. л). Змішати все до однорідного стану. Додати в м'ясо. Залишити в холодильнику на пару годин.
03
Порей порізати дрібним квадратом, зелену цибулю - дрібно нарізати, часник та імбир - посікти.
04
На кунжутній олії смажити м'ясо до рум'яного кольору невеликими порціями. Додати часник, імбир, 2 види цибулі, готувати 2 хвилини.
05
Влити бульйон, соєвий соус, вино, цукор, оцет, помішуючи, готувати пару хвилин.
06
Розмішати 2 ст. л. крохмалю з рівною кількістю води. Додати арахіс, м'ясо, кунжутне масло. Перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)