
Перлова каша з гарбузом і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа перлова Сто Пудів ячмінна 800г
300 г
Гарбуз Хоккайдо
200 г
Гриби Гливи
400 г
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зуб.
Масло вершкове домашнє
50 г
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Перлову крупу замочити на ніч або мінімум на 6 годин. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити гриби на олії до м'якості.
02
Цибулю і часник очистити від лушпиння, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю з часником на рослинній олії до золотистого кольору. Туди ж додати перловку і тушкувати 5-7 хвилин, підливаючи невеликими порціями бульйон.
03
Гарбуз очистити від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Додати гарбуз в сковороду і тушкувати ще 5 хвилин.
04
Потім додати смажені гриби і перемішати. Додати тертий сир і знову перемішати. Вимкнути вогонь, додати вершкове масло, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин, після чого можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)