
Бурякове пюре з корицею
Початок осені – той самий час, коли у Вас є чудова можливість урізноманітнити буденний раціон Вашої родини корисними і смачними стравами з молодого буряка. Піддаючись термічній обробці, цей яскравий коренеплід не тільки зберігає всі свої цінні вітаміни і мікроелементи, а й набуває приємний смак. Рекомендуємо приготувати бурякове пюре з корицею. Ця цікава страва – гідний приклад того, як самий звичайний овоч перетворився до невпізнання за рахунок грамотного поєднання інгредієнтів, а також додавання пряної кориці. Така закуска має універсальне застосування: подавати її можна в якості гарніра до м'яса або риби, а також намазати овочеве пюре на свіжий хліб, тости або грінки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
3 шт.
Морква
3 шт.
Часник
3 зубчики
Цибуля
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Кріп 70г
1 пучок
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити буряк і моркву 1 годину. Очистити овочі і натерти їх на крупній тертці. Лук очистити і подрібнити.
02
У сотейнику розігріти масло, покласти буряк, моркву і цибулю, обсмажувати протягом 5 хвилин.
03
На малому вогні тушкувати під кришкою, періодично помішуючи, протягом 20 хв.
04
Дрібно нарізати кріп і часник, додати до пюре, приправити корицею, сіллю, перцем і цукром за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)