
Спагеті із креветками в вершково-томатному соусі з хлібно-часниковою крихтою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
200 г.
Часник
5 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Креветки 90/120
250 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Паприка різана червона
0,5 ч. л.
Карі Carmencita 40г
3 г.
Базилік у горщику
3 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
70 мл.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
1 ст. л.
Петрушка 70г
за смаком
Багет французький 335г
2 шматка
Етапи приготування
01
Очистити часник, подрібнити. Відкласти 1 ч. л. часнику, інше змішати з оливковою олією. Додати в суміш олії і часнику лимонну цедру, базилік, посолити і поперчити.
02
Розігріти в каструлі оливкову олію, додати креветки, обсмажувати 2-3 хвилини, прибрати з вогню каструлю, накрити зверху кришкою.
03
Відварити спагеті в підсоленій воді до стану аль денте.
04
Довести до кипіння вершки в сковороді, влити томатну пасту, додати паприку, карі, посолити і поперчити. Протушкувати до однорідної консистенції.
05
Багет подрібнити в крихту, додати до нього 1 ч. л. часнику, яка заздалегідь підготовлена.
06
При подачі викласти на тарілку спагеті, залити соусом, викласти креветки, присипати зверху хлібними крихтами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)