
Бразильський банановий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Борошно 7 1кг
350 г.
Кефір Зарог 2,5% 870г
200 г.
Розпушувач тіста Dr.Oetker Professional 500г
1 ст. л.
Сіль Єгипет
1/4 ч. л.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ст. л.
Банан
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
50 г.
Масло вершкове домашнє
90 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Етапи приготування
01
Для пісочної крихти потрібно змішати борошно, цукор, корицю та 1/2 ч. л. солі. Додати охолоджене вершкове масло, порізане на невеликі кубики. Тісто розтерти руками в крихту, повтавити в холодильник до використання.
02
Для тіста потрібно відокремити білки від жовтків.
03
Білки збити з 1/4 ч. л. солі на великій швидкості до пишної піни.
04
Збиті білки поставити в холодильник. Окремо збити яєчні жовтки і цукор (збивати 8-10 хв.), Додати олію, кефір, ванільний екстракт, просіяне борошно, розпушувач і збиті білки.
05
Акуратно перемішати тісто знизу вгору.
06
Викласти половину тіста у форму, поверх розподілити нарізані банани, посипати пісочною крихтою, залити рештою тіста і знову посипати крихтою.
07
Пиріг випікати 50-60 хвилин при температурі 180-190°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)