
Капуста, тушкована з креветками по-китайськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Пекінська
250 г
Креветки 90/120
100 г
Морква
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
150 мл
Сіль Єгипет
10 г
Соус соєвий Chong 1л
5 мл
Спеція Перець духмяний мелений
за смаком
Спеція Імбир мелений
за смаком
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 стрілка
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
0,5 склянки
Олія кунжутна Auchan 240мл
1 мл
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
25 г
Етапи приготування
01
Гриби замочіть до набрякання.
02
Капусту наріжте на прямокутні шматочки. На сковороді нагрійте олію, доведіть її до кипіння і злегка обсмажте в ній капусту. Капусту дістаньте, викладіть в окремий посуд і відставте.
03
Моркву наріжте пластинками. Цибулю подрібніть. Набряклі гриби наріжте шматочками.
04
У сковороді знову розігрійте олію, не доводячи до кипіння, додайте цибулю і мелений імбир і злегка обсмажте.
05
Потім покладіть капусту, креветки, гриби і моркву, влийте бульйон. Доведіть бульйон до кипіння, після чого додайте сіль, соєвий соус і запашний перець.
06
Коли рідина майже википить, додайте крохмаль, розведений у невеликій кількості холодної води. Дайте соусу загуснути, полийте страву кунжутною олією і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)