
Котлети з м'ясного фаршу і картоплі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий
500 г.
Картопля фасована
1 кг.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
30 г.
Сухарі панірувальні
200 г.
Кмин Еко римський 15г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Додати до маси м'ясний фарш, сіль, кмин і перець.
02
Сир натерти на дрібній тертці. Додати до отриманої маси яйця і сир. Довести тісто до однорідної консистенції, поставити миску з фаршем в холодильник на 10-15 хвилин.
03
З фаршу сформувати кульки. Сухарі висипати на пласку тарілку і обваляти в них котлети. Розігріти рослинну олію на сковороді і обсмажити на ній котлети з двох боків до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)