
Шоколадний торт з полуницею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад темний Auchan 72% 100г
300 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
140 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
5 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Полуниця
500 г.
Етапи приготування
01
Яйця збити. Додати просіяне борошно і цукор. Ще раз трохи збити. Розтопити шоколад (половину), розламаний на шматочки, на водяній бані. Додати до яєчної суміші. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 180. Форму для випічки змастити вершковим маслом. Тісто вилити у форму і поставити в духовку. Випікати близько 15-20 хвилин.
03
Полуницю помити і видалити хвостики (або розморозити). Викласти полуницю на випечений корж. На водяній бані розтопити другу половину шоколаду і вилити на торт.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)