
Наггетси з норвежської сьомги
Відчуйте себе справжнім скандинавом - приготуйте наггетси з норвезької сьомги.
Закуска нагадає вам про холодне нескінченне море, скелі і гори, що застигли в тумані. Ви подумки полетите в чисте небо і з висока будете спостерігати за міським життям. З такими наггетсами і пиво буде смачнішим, і настрій підніметься.
Готувати таку смакоту зовсім не складно, а навіть у задоволення. Після таких закусок до вас будуть частіше заходити в гості друзі, стане робити компліменти коханий. Також це відмінний спосіб змусити дітей їсти рибу. Що ще може бути краще, ніж поєднання корисного з приємним?! Насолоджуйтесь!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
500 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
500 мл.
Борошно 7 1кг
500 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати сьомгу на 20 шматочків одного розміру. Змішати сіль та перець з борошном. Збити яйця з 1 столовою ложкою води.
02
Кожен шматочок сьомги спочатку обкачати в борошні, потім вмочити в збиті яйця і, нарешті, обкачати в паніровці.
03
Смажити в киплячій олії, поки наггетси не стануть золотисто-коричневого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб увібрались залишки олії.
04
Подавати до столу з будь-яким соусом за смаком - тар-тар, кетчуп.
05
Рекомендований гарнір - картопляне пюре.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)