
Цвітна капуста зі свининою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
600 г.
Капуста цвітна
1 качан
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Часник
1 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Розпочати приготування страви з капусти: цвітний овоч помити і розділити на суцвіття. Помістити в киплячу воду і варити 10 хвилин. Готову капусту перекласти в посудину. Додати сметану і дрібно нашаткований часник. Посолити і перемішати.
02
Свинину нарізати на великі шматочки. Посолити, зробити надрізи і обсмажити. Готове м'ясо викласти в змащену вершковим маслом форму. Поперчити, накрити фольгою і готувати в розігрітій до 200°C духовці 20 хвилин.
03
Після того, як свинина буде готова, звільнити її від фольги. Викласти зверху цвітну капусту. Додати сметану, присипати тертим сиром і поставити запікати ще на хвилин 15-20, але вже при температурі 220°C, а то і 250ºС.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)