
Хлібний суп зі шкварками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пиво Meteor Blanche 0,33л
500 мл.
Сало
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт..
Цибуля порей
1 шт.
Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г
200 г.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.
02
Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.
03
Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.
04
Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.
05
Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.
06
Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




















 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)