
Спагеті з арахісом і перцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
150 г.
Олія кунжутна Auchan 240мл
2 ст. л.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
за смаком
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Арахіс смажений
70 г.
Кунжут
1 ст. л.
Кінза 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Відварити спагеті в підсоленій воді, протягом 7-9 хвилин. Викласти потім на друшляк і остудити.
02
Змішати в мисці кунжутну олію і перець чилі, перемішати суміш, нагріти соус на сковороді постійно помішуючи. Додати мед і соєвий соус, ретельно перемішати.
03
Спагеті перекласти в каструлю, зверху викласти соус, перемішати. Залишити в прохолодному місці на 30-45 хвилин.
04
Розігріти сковороду, висипати арахіс, обсмажити, після чого подрібнити. Обсмажити кунжут. Дрібно нарізати перець і кінзу. При подачі викласти спагеті з соусом на тарілку, додати арахіс, кунжут, і перець з кінзою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)