
Запечена сьомга під шпинатним соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сьомга шматок
700 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Цибуля
150 г.
Шпинат пучок 100г
100 г.
Часник
3 зубчика
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сік лимона John Top 230мл
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу нарізати шматочками товщиною близько 1-1.5 см., викласти у форму для запікання. Посолити, поперчити. Збризнути соком лимона. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 25-30 хвилин.
02
Для приготування соусу нарізати дрібно часник і цибулю. Шпинат також дрібно нарізати.
03
На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю і часник.
04
Додати вершки, перемішати. Варити до легкого загустіння.
05
У масу додати шпинат. Перемішати.
06
Посолити, поперчити, прибрати з вогню. На тарілки викласти рибу, полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)