
Карамелізована смажена морква з кмином
Якщо ви любите експерименти на кухні, вам до смаку нові і свіжі рецепти і ви втомилися від банальних страв, тоді вам варто спробувати приготувати карамелізовану смажену моркву з кмином. Ця нескладна страва швидко і легко готується, та й інгредієнтів не так вже багато. Страва на смак дуже м'яка і смачна, та ще й корисна. Адже морква дуже корисна для зору, в ній багато каротину. А при готуванні її в духовці, корисні вітаміни не зникають, а зберігаються в морквині. Кмин же приємно пестить нюх своїм запашним ароматом і надає страві незвичайний смак. Тому така їжа точно припаде до смаку вашим гостям!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
12 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Кмин Еко римський 15г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C градусів. Змастити олією велике деко.
02
Очистити моркву і нарізати невеликими шматочками по діагоналі. Перекласти у велику миску і додати оливкову олію, кмин і сіль. Все добре перемішати і викласти рівним тонким шаром на підготоване деко.
03
Поставити в духовку і смажити до м'якості і легкої "закарамелізованості", перемішавши 1 раз за час готування. Готувати приблизно 35-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)