
Паста з креветками у вершковому песто
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
30 г.
Макаронні вироби La Pasta Perfetto лінгвінетті 400г
150 г.
Вершки Галичина 33% 950г
120 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
70 г.
Креветки очищені варено-морожені 31/50
150 г.
Базилік червоний Auchan свіжий 50г
1 пучок
Горіхи Кедрові лущені
30 г.
Часник
1 зубчик
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 г.
Етапи приготування
01
У злегка підсоленій воді приготувати пасту лінгвіні, воду злити.
02
Приготувати песто. Обірвати з гілок базиліка листя і відправити їх в блендер разом з усіма іншими інгредієнтами (кедровими горішками, часником, оливковою олією і 50 г. тертого сиру).
03
У великій сковороді розтопити масло на середньому вогні. Додати вершки і приправити перцем. Готувати 6-8 хвилин, постійно помішуючи.
04
Додати пармезан (20 г.) у вершковий соус, перемішати. Вмішати песто і готувати протягом 3-5 хвилин, поки не загусне.
05
Креветки очистити і додати до соусу. І готувати їх до повної готовності.
06
Викласти гарячі лінгвіні в тарілки і зверху полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)