
Капоната з оливками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Баклажани фасовані
1 шт.
Оливки Aro різані 4250мл
100 г.
Стебло селери
2 шт.
Каперси Iberica 250г
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Оцет Kuhne винний Balsamico di Modena 250мл
2 ст. л.
Петрушка 70г
1 пучок
Етапи приготування
01
Баклажани промити, очистити від шкірки, нарізати на кубики, покласти в миску, засипати сіллю. Через 15 хвилин промити під холодною водою, просушити, обсмажити на сковороді 4 хвилини. Після, перекласти в миску.
02
Каперси, цибулю, оливки та селеру нарізати, додати в сковороду до баклажанів.
03
Зробити надріз на помідорах, залити на 2 хвилини окропом, після, зняти шкірку. М'якоть помідорів подрібнити, обсмажити з цукром на окремій сковороді протягом 4 хвилин. Влити до помідорів оцет, додати сіль і перець за смаком, тушкувати без кришки протягом 7-8 хвилин на сильному вогні.
04
Заправити баклажани томатним соусом з другої сковороди, додати подрібнену петрушку. Остудити суміш, після, поставити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)