
Каламарата
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Базилік у горщику
за смаком
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
400 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
50 мл.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
400 г.
Часник
3 зубчика
Етапи приготування
01
Помідори порізати на четвертинки.
02
Цибулю і часник почистити, і обсмажити в невеликій кількості олії, на слабкому вогні хвилин 5-10.
03
До цибулі і часнику додати помідори і протушкувати протягом 5 хвилин.
04
Додати кальмари і трохи білого вина. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати хвилин 15, не закриваючи кришкою сковороду.
05
Додати зелень і тушкувати ще хвилин 5 поки соус не загусне. Подавати страву гарячою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)