
Італійський пиріг з виноградом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
480 г
Родзинки
100 г
Виноград
300 г
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
55 мл
Вода негазована Аквуля 2л
125 мл
Сіль Єгипет
10 г
Розмарин 50г
10 г
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
5 г
Етапи приготування
01
Поставити опару: розмішати 150 г. просіяного борошна з 10 г. цукру, дріжджами і теплою водою. Накрити опару рушником і поставити в тепле місце на 30-40 хв. У цей час родзинки залити гарячою водою і залишити на 15 хв. набухати.
02
Виноград помити, видалити кісточки, якщо необхідно. Нагріти оливкову олію в сотейнику, всипати листочки розмарину, обсмажити на слабкому вогні кілька хвилин. Трохи охолодити і перемішати половину цієї суміші з виноградом.
03
Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Натерти яблука на дрібній тертці. Змішати борошно, що залишилося з 40 г. цукру, сіллю і яблучним пюре. Додати другу половину олії з травами і опару.
04
Вимісити тісто руками на посипаній борошном поверхні кілька хвилин. Родзинки відкинути на сито, обсушити, додати в тісто. Вимішувати ще хвилину. Дати тісту відпочити під рушником 10 хв.
05
Викласти тісто у форму для випікання. Викласти зверху виноград разом з олією, залишивши борти шириною близько 1 см. Посипати чорним перцем і рештою цукру.
06
Накрити рушником і дати піднятися в теплому місці 45 хвилин. У цей час розігріти до 200°C градусів духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)