
Кекси з білим вином
Якщо ви вдосталь наготували звичайних (простих) кексів, мафінів і капкейків з фруктами і ягодами, горіхами і сухофруктами, а зараз шукаєте щось більш оригінальне і витончене, то представляємо вам рецепт кексів, до складу яких входять біле солодке десертне вино і цілі ягоди винограду. Повірте, ваших близьких і друзів вдасться здивувати, адже такі італійські вишукані кекси їм навряд чи вдавалося покуштувати. Та й прикрашати їх особливо не варто, цілком і повністю достатньо буде присипати трохи пудрою (або обійтись без цього). Виноград підійде будь-який, як червоний, так і зелений. Але все-таки краще зупинити вибір на червоному, і перевагу віддати солодким і не надто великим сортам.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Сода харчова 500г
3 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
130 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Виноград
120 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
130 мл.
Етапи приготування
01
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і содою. Перемішуючи, підливати в тісто вино.
02
Виноград обваляти в борошні і змішати з тістом. Духовку розігріти до 190°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин. Потім, не відкриваючи духовки, залишити там на 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)