
Гарбузово-хлібний пудинг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
500 мл.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1,5 ст.
Вишня сушена
1 ст.
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
щіпка
Етапи приготування
01
Поламати хліб на невеликі шматочки, покласти в миску, залити вершками і залишити на 10 хв. Гарбуз натерти на дрібній тертці.
02
В іншій мисці збити яйця в густу піну, продовжуючи збивати, всипати цукор. Потім акуратно додати гарбуз, розтоплене масло, спеції і вишню; перемішати.
03
Перекласти хліб з вершками в змащену маслом жароміцну форму, залити гарбузово-яєчною сумішшю і запікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хв. Подавати гарячим або остиглим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)