
Паста з цукіні і королівськими креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Casa Rinaldi Calabresi 500г
300 г.
Цукіні
150 г.
Креветки Skandinavika Королівські очищені з хвостом 1000г
150 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Етапи приготування
01
Цукіні нарізати брусочками. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити цукіні на сковороді до напівготовності.
02
Окремо розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити креветки.
03
Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Додати в сковороду до цукіні, перемішати, тушкувати кілька хвилин.
04
Розтопити в сковороді вершкове масло і 1 ст. л. оливкової олії.
05
При подачі викласти на тарілку пасту з цукіні, залити топленим маслом, викласти зверху креветки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)