
Французькі тости з карамелізованим бананом і кленовим сиропом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Банан
1 шт.
Булочка LaBrio Бріош 280г
4 шмат.
Сироп кленовий Naturata 250мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Збити яйця з вершками і ваніллю.
02
Нагріти масло в сковорідці, коли масло нагріється занурити шматок булочки в яєчну суміш, покласти на сковорідку та обсмажити до золотистого кольору. Підсмажити всі шматки булки.
03
Потім потрібно карамелізувати банан, для цього в сковорідці розігріти масло з цукром і обсмажити невеликі шматочки бананів по 30 секунд з обох сторін.
04
Потім, покласти по 2 грінки на тарілку, зверху покласти карамелізований банан і побризкати кленовим сиропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)