
Кокосове печиво з чорносливом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
170 г.
Стружка кокосова
150 г.
Масло вершкове домашнє
125 г,
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
40 г.
Етапи приготування
01
Щоб замісити тісто потрібно: змішати борошно, приблизно 120-125 г. кокосової стружки, мед, цукор і вершкове масло, яке повинно бути м'яким.
02
Замісити тісто і скатати з нього невеликі кульки.
03
Чорнослив промити і обсушити. У кожну кульку втиснути по одному чорносливу (якщо плід великий, то розрізати його на 2 частини).
04
Потім знову скатати кульки і обваляти кожну кульку в кокосовій стружці, що залишилася.
05
На деко вистелити пергаментний папір і викласти кульки.
06
Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати приблизно 25-30 хвилин до рум'яного кольору кульок.
07
Потім витягнути деко з духовки і дати печиву повністю охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)