
Бутерброди з печеним перцем і фетою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
500 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
100 г.
Батон пшеничний половинка
10 скибочок
Часник
1 зубчик
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У форму для випікання покласти солодкий перець і поставити в духовку, розігріту до 220°С. Випікати близько 40-50 хвилин.
02
Після запікання, відразу покласти гарячий перець в поліетиленовий пакет і щільно зав'язати. Залишити пакет у такому стані на 20-30 хвилин.
03
Коли перець охолоне, зняти з нього шкірку, вичистити насіння і порізати його тонкими смужками.
04
Петрушку дрібно нарізати і разом із оливковою олією додати до перцю. Добре перемішати.
05
Сир фета нарізати дрібними кубиками. Скибочки батона підсушити на сковороді або в тостері.
06
Кожну скибочку батона натерти зубчиком часнику, зверху викласти печені шматочки перцю, а поверх прикрасити кубиками сиру і можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)