
Рибне філе, запечене під винним соусом
Чудова страва для сімейної вечері і святкового застілля. Універсальність цього рецепту в тому, що можна використовувати філейну частину абсолютно будь-якої рибки на Ваш смак і гаманець: білої або червоної, морської або річкової, жирної або дієтичної. Пікантний винний соус з часником і зеленню зробить свою справу: він додасть будь-якій рибі особливу ніжність і смак. Навіть така суха і «нейтральна» на смак риба як судак набуває дивовижну соковитість і божественний аромат. А звичайний хек і доступний минтай з такою вишуканою «приправою» стануть воістину царською закускою. Загалом, експериментуйте на здоров'я. У винний маринад рекомендуємо додати лимонний сік: він вигідно підкреслить істинний смак риби.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
600 г
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл
Помідори рожеві фасовка
300 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл
Масло вершкове домашнє
30 г
Часник
1 зуб.
Петрушка 70г
30 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сковороду змастити вершковим маслом. Рибне філе розрізати на шматочки, укласти на сковороду, додати оливкову олію. Обсмажити рибу з обох боків до золотистого кольору. Помідори помити, нарізати кубиками.
02
Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на оливковій олії до прозорого стану. Додати помідори, часник, вино і тушкувати. Подавати філе з соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)