
Манна каша а-ля панна-котта
Дане блюдо - це оригінальний варіант приготування манної каші. Вона подається у вигляді панна-коти. Панна-котта - так називається дуже смачний ніжний італійський десерт, по суті - вершкове желе або кремовий пудинг із ягідним або іншим соусом. Звична для всіх манна каша в такому виконанні заграє новим кольором і ароматом фруктів. Від такої смачної манної каші не відмовиться навіть самий примхливий малюк. Вона не тільки дуже ніжна на смак, але і виглядає естетичніше, ніж звичайна манна каша з грудочками. Готується вона дуже просто. Її можна подавати на сніданок або на десерт.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Крупа манна фасована
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Варення з гарбуза 420г
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити манну кашу на молоці, додати обидва види цукру і сіль.
02
Вилити кашу в формочку, остудити, після чого накрити кришкою/харчовою плівкою, поставити в холодильник на ніч.
03
При подачі обережно витягнути кашу з форми, перекласти на тарілку, подавати з варенням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)