
Запіканка з тріски з овочами
Чи багато у вас знайдеться рецептів, які рятують у важку хвилину? Якщо ні, тоді сміливо записуйте собі ще один. Запіканки взагалі готуються досить швидко. Але при цьому їх багато хто любить. Тому їх і існує так багато різних: солодких, кислих і солоних. Якщо вам захотілося чогось швидкого, смачного і нескладного одночасно, тоді поспішіть запекти тріску з овочами. Риба, як відомо, продукт саме для вечері, адже вона легка для шлунка і не "стомлює" його. Що ж до овочів, то вони відмінно доповнюють рибу, роблять страву дуже соковитою. Ну а картопля - повноцінною і ситною. Таку страву і гостям подавати до столу не соромно, адже виглядає вона дуже апетитно.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
0,5 шт.
Картопля фасована
1 шт
Сіль Єгипет
за смаком
Броколі
75 г
Тріска
200 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир Dziugas Пармезан 40%
30 г
Етапи приготування
01
Нарізати тріску, посолити і поперчити.Картоплю очистити, нарізати тонкими кільцями.Цибулю тонко нарізати і змішати з майонезом.
02
Викласти вологу картоплю в контейнер і відправити в мікрохвильовку на 2 хв при 600 Вт.
03
У підсолену киплячу воду опустити броколі на 30 сек.
04
Викласти у форму тріску, картоплю, накрити цибулею, місцями укласти броколі. Посипати сиром.Запікати 10-15 хв при 250°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)