
Рогалики з абрикосами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г
Сир кисломолочний 9%
150 г
Масло вершкове домашнє
150 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Абрикос
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Кориця Еко мелена 20г
5 г
Ванілін Pripravka 2г
5 г
Етапи приготування
01
Змішати сир і борошно в мисці. Додати нарізане кубиками масло, розтерти суміш руками
02
Додати яйце і замісити тісто. Скачати його в кулю і покласти в холодильник на годину.
03
Абрикоси порізати невеликими шматочками, відкинути на сито і посипати цукром, ваніллю і корицею. Дати постояти, поки охолоджується тісто.
04
Розкачати тісто на присипаній борошном поверхні, вирізати з нього трикутники. На основу отриманих трикутників викладати трохи начинки і згортати рогалики.
05
Деко застелити пергаментним папером і змастити маслом. Викласти рогалики на відстані 2-3 см один від одного, змастити яйцем.
06
Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин. Злегка охолодити і подати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)