
Китайський м'ясний суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
150 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Шпинат пучок 100г
200 г
Сало свиняче Фермерське
20 г
Сіль Єгипет
2 г
Соус соєвий Chong 1л
2 ч.л.
Перець Мрія духмяний горошком 20г
5 горошин
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л
Етапи приготування
01
Деревні гриби замочіть, як зазначено на упаковці. Коли вони розбухнуть, порвіть їх руками на шматочки.
02
Свинину промийте і наріжте тонкою соломкою.
03
Шпинат промийте, наріжте, ошпарте окропом і злийте воду.
04
В окремій чашці виделкою збийте яйця.
05
Бульйон доведіть до кипіння, опустіть в нього м'ясо, деревні гриби, влийте соєвий соус, посоліть, додайте перець і дайте ще раз закипіти. Проваріть до готовності м'яса.
06
Тим часом у сковороді розтопіть свиняче сало, шкварки видаліть.
07
Каструлю зніміть з вогню і влийте збиті яйця.
08
Коли яйця спливуть на поверхню, влийте свиняче сало, додайте шпинат, все перемішайте і подавайте суп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)