
Відкритий пиріг з гарбузом, пореєм і козячим сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст. л.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
за смаком
Чебрець свіжий 50г
1,5 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Цибуля порей
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Гарбуз Хоккайдо
150 г.
Сир козячий Entrepinares
2,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
0,5 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
2 ч. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
1,5 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 180°С, подрібнити розм'якшене масло на шматочки, змішати з борошном, додати тертий пармезан і чебрець, поступово вливати воду, постійно замішуючи тісто. Після чого, прибрати в холодильник на 30 хвилин.
02
Гарбуз очистити і нарізати шматочками, покласти на деко, скропити зверху оливковою олією, приправити спеціями, випікати протягом 15 хвилин, після остудити.
03
Цибулю нарізати кільцями, викласти на розігріту сковороду з вершковим маслом та оливковою олією. Обсмажити. Цибуля не повинна пригорати. Влити вино до цибулі, протушкувати до випарювання рідини. За смаком додати сіль і перець. Остудити суміш.
04
Приготоване тісто розкачати, викласти начинку, трохи при цьому залишивши краї, спочатку цибулю, потім гарбуз, в проміжки викласти сир. Залишені краї тіста загорнути, сформувавши бортики.
05
Змастити зверху тісто збитим яйцем. Залишки яйця змішати з вершками. Залити зверху пиріг. Поставити в духовку на 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)