
Перемячи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
40 г.
Сіль Єгипет
1-2 ч.л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1,5 ч.л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
400-500 мл.
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
600 г.
Спеція Перець чорний мелений
За смаком
Вода негазована Аквуля 2л
50-70 мл.
Цибуля
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3/4 ст.л.
Етапи приготування
01
Молоко підігріти. Маргарин (масло) розтопити. Борошно просіяти. Налити молоко, рослинну олію (1 ст. л.), маргарин (масло), цукор, сіль (1 ч. л.), борошно, дріжджі. Замісити тісто.
02
М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати сіль, перець і воду, добре перемішати.
03
З тіста сформувати товстий джгут. Порізати на 16-18 частин.
04
Руками сформувати коржі. У центр коржів покласти начинку. Зібрати края в збірку, залишити в центрі отвір, діаметром 1-1,5 см.
05
У сковороді розігріти олію (олії багато). Перемячі покласти отвором вниз. Смажити на середньому вогні до рум'яної скоринки.
06
Потім перевернути столовою ложкою, в отвір влити гарячу олію, в якій смажаться перемячі, так само смажити до рум'яної скоринки. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1) (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)