
Грибний веллінгтон
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
4 шт.
Цибуля порей
1 шт.
Листя шпинату Metro Chef порційне заморожене 2,5кг
150 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Часник
1 зубчик
Тісто Рудь листкове 1000г
4 листа
Сир Le Maubert Камамбер 60%
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Дрібно порізати цибулю-порей, гриби, шпинат, сир камамбер, петрушку і часник.
02
Розігріти духовку до 200°С. Змастити олією і накрити пекарським папером деко.
03
Розігріти половину олію на сковороді на середньому вогні. Обсмажити гриби 4 хвилини, з двох сторін. Обсмажити цибулю-порей 2 хвилини. Додати шпинат, петрушку і часник. Готувати ще хвилину. Злити зайву рідину.
04
Вирізати з тіста кружки діаметром 12 см. і розкласти їх на деко. Покласти зверху суміш зі шпинату. Зверху покласти гриби і шматочок сиру.
05
Вирізати кружки діаметром 15 см., які зможуть накрити начинку кишеньки. Заліпити краї і зробити завитки за допомогою виделки. Змастити кишеньки яйцем. Випікати 30 хвилин, до золотистої скоринки.
06
Подавати можна з будь-яким соусом на смак.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)