
Французькі млинці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Ванілін Pripravka 2г
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
175 г.
Апельсини 1кг
2 шт.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
3 ч. л.
Лікер Grand Marnier Cordon Rouge Апельсиновий 40% 0,7л
6 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Какао-порошок Аромікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно з сіллю, додати 1 ст. л. цукру, вбити яйця, перемішати до однорідної маси.
02
Додати в тісто ванілін, 2 ст. л. топленого вершкового масла, налити молоко. Перемішати ще раз тісто, залишити на 2 години.
03
Обсмажити млинці на розігрітій сковороді в рослинній олії, з обох сторін.
04
Висипати цукор в невелику каструлю, поставити на вогонь, нагріти, влити сік апельсинів і додати цедру, покласти вершкове масло, додати коньяк і лікер, а також додати какао-порошок. Варити суміш на маленькому вогні, суміш повинна бути однорідною.
05
Змастити кожен млинець кремом, згорнути в рулет, викласти млинці на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)