
Пиріг з гарбузом і сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Масло вершкове домашнє
120 г
Насіння гарбуза очищене
50 г
Сіль Єгипет
3 г
Гарбуз Хоккайдо
300 г
Сир Брі Bons Mayennais 50%
50 г
Сир Auchan Емменталь твердий 400г
50 г
Сир моцарела Lel 45%
50 г
Сир Фета Світ Сир 45%
50 г
Етапи приготування
01
Подрібнити гарбузове насіння. Просіяти в миску борошно, туди ж покласти насіння і трохи солі. У цю суміш додати 100 грам вершкового масла і замісити тісто.
02
Тісто скачати в кулю і закрити харчовою плівкою. Поставити його в холодильник мінімум на 30 хвилин. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння.
03
Гарбуз нарізати великими кубиками. Деко застелити пергаментним папером. Дістати тісто і розкачати його в пласт товщиною 2-4 мм. Укласти його на деко (або у форму) і проколоти в декількох місцях виделкою.
04
Духовку розігріти до 200°C градусів. Вершкове масло (20 г.) розм'якшити. Розкласти на тісті в один шар гарбуз, пензликом змастити його м'яким вершковим маслом і поставити в духовку. Випікати близько 20-25 хвилин до м'якості.
05
Сир, крім моцарелли, натерти на крупній тертці. Моцареллу нарізати скибочками. Дістати з духовки пиріг, викласти сири на гарбуз і поставити назад в духовку на 10 хвилин, щоб сири розплавилися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)