
Піца "Вікінг"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Вода негазована Аквуля 2л
120 мл.
Вино Proshyan червоне напівсолодке 12% 0,75л
70 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,8 ст.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1/2 шт.
Горошок Bonduelle зелений консервований 200г
30 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
30 г.
Печериці кремові 400г
80 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г.
Соус томатний Barilla Arrabiata 400г
2 ст. л.
Сир твердий Грана Падано 32%
150 г.
Спеція Перець чорний мелений
1/4 ч. л
Етапи приготування
01
Приготувати тісто. Сухі дріжджі з'єднати з борошном.
02
У борошняну суміш додати оливкову олію. Додати воду і вино.
03
Поступово, вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.
04
Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години.
05
Тісто рівномірно розподілити руками по всій площі форми. Змастити тісто томатним соусом.
06
Зверху рівномірно викласти тонко порізані печериці.
07
Наступний шар - горошок і кукурудза.
08
Зверху викласти дрібно порізане відварене куряче філе.
09
На філе покласти дуже тонко порізану півкільцями цибулю. Цибулю скропити оливковою олією і поперчити.
10
Зверху викласти натертий сир.
11
Запікати піцу 15 хвилин при 200°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів















 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)