
М'ясо по-італійськи в томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Грудинка яловича
1,5 кг.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
200 г.
Розмарин 50г
3 гілки
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Помідори рожеві фасовка
800 г.
Часник
3 зубчика
Маслини Oscar без кісточки 300г
60 г.
Базилік у горщику
10 г.
Чебрець (тим'ян), шт
3 г.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати великими шматочками розміром приблизно 3х4 см.
02
Замочити м'ясо в білому вині і розмарині на годину.
03
Маринад злити, розмарин залишити в м'ясі. На сильному вогні в глибокій сковороді обсмажити м'ясо з усіх боків на оливковій олії.
04
Воду закип'ятити, опустити туди на 2-3 хвилини помідори, перекласти в холодну воду і далі почистити їх від шкірки. Подрібнити томати в блендері.
05
У помідори додати пропущені через прес часник, дрібно нарізаний базилік, розрізані навпіл маслини і чебрець.
06
Додати соус до м'яса, посолити за смаком і тушкувати до готовності приблизно 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)