
Картопляні ньокі
У вас з'явилося бажання побалувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним? Але часу для цього катастрофічно не вистачає. Пропонуємо вам скористатися нашим рецептом і приготувати звичайні картопляні ньокі . Це просте і швидке в приготуванні блюдо, схоже на наші українські галушки чи італійські галушки , припаде до смаку всім членам вашої родини. Картопляне пюре додасть пишність і м'якість , а пармезан - специфічний пікантний присмак. Ситно , просто , дуже швидко і приголомшливо вкусно.І багато! Цілих десять порцій ! Що важливо, якщо потрібно нагодувати велику сім'ю. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Борошно 7 1кг
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сир Dziugas Пармезан 40%
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю почистити, відварити. Пропустити через м'ясорубку і протерти через сито.
02
До картопляного пюре додати яйця, борошно, половину тертого пармезану. Замісити тісто.
03
Розділити тісто на 3 частини, розкачати кожну в ковбаски. Нарізати тісто на шматочки по 1 см., зробити овальну форму.
04
Відварити ньокі у великій кількості підсоленої води з додаванням оливкової олії. Ньокі повинні спливти на поверхню, дати їм проваритися ще 1 хвилину. Посипати пармезаном, що залишився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)