
Гуляш із легень
1
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Легені яловичі охолоджені
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
1 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Етапи приготування
01
Ретельно промити легені. Поставити каструлю з водою на вогонь, покласти в гарячу воду легені, варити протягом 1,5-2 годин.
02
Перекласти відварені легені на тарілку, остудити, нарізати шматочками вагою в 30-40 г., присипати сіллю і перцем. Розігріти сковороду з рослинною олією, покласти шматочки легень на сковороду, обсмажити з усіх боків, присипати зверху борошном. Додати в сковороду подрібнену цибулю, готувати ще кілька хвилин.
03
Перекласти обсмажені легені в каструлю, поставити на вогонь, залити 2-2,5 л. бульйону, після варіння легень, викласти також томатну пасту, додати лавровий лист, варити протягом 10-15 хвилин. Подавати з відвареною картоплею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



















 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)