
Піца з шоколадом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Шоколад молочний Milka 90г
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
130 мл.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
15 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
2 ст. л.
Сир плавлений Ферма Шоколадний смак солодкий з какао 25% 70г
150 г.
Яблуко Джонапринц 70+
200 г.
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
200 г.
Сіль Єгипет
щіпка
Етапи приготування
01
У теплому молоці (130 мл.) розвести дріжджі. Дати їм повністю розчинитися. Додати щіпку солі.
02
Додати в молоко борошно (просіяне). З'єднати з рослинною олією (2 ст. л.). Замісити тісто.
03
Тісто залишити на 60 хвилин. Дати йому підійти. Потім його слід розкачати. Змастити плавленим сиром. Перейти до іншої начинки.
04
Яблука очистити (кислі). Видалити серцевину. Нарізати часточками. Шоколад натерти. Потім в посудині перемішати яблука з консервованими ананасами. Викласти на сир і посипати шоколадом.
05
Духовку розігріти до 180ºС. Викласти піцу на змащене деко. Випікати 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)