
Бульйон дасі з овочами
Пропонуємо вам зануритися в надзвичайну атмосферу Східної (а саме японської ) кухні. Цікавий і смачний бульйон з водоростей і моркви відразу ж зверне на себе увагу справжніх цінителів даної кухні. А також тих, хто піклується про свою фігуру. Адже бульйони з м'яса виходять досить ситні і калорійні, а от з овочів - це і смачно, і низькокалорийно. Та що вже там говорити - це і корисно. Адже у водоростях величезна кількість йоду, що дуже корисний, особливо в наш час, коли екологія настільки забруднена. Напевно, цих причин вже достатньо, щоб ви загорілися бажанням приготувати бульйон з водоростей і овочів для цікавих і нових супів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
600 мл.
Картопля фасована
1 шт.
Дайкон
1 шт.
Морква
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
На дно каструлі рівномірно розкласти водорослі, попередньо порізати їх на шматочки. Потім очистити та нарізати скибочками моркву, дайкон і картоплю. Покласти поверх водоростей.
02
Залити все водою та накрити кришкою. Готувати до кипіння на маленькому вогні. Після чого варити ще 30 хвилин.
03
Готовий бульйон посолити, потім процідити. Зварені в бульйоні водорості і овочі можна з'їсти відразу, а бульйон використовувати для приготування супів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)