
Мінестроне
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Розмарин, шт
1/2 ч. л.
Чебрець (тим'ян), шт
3 гілочки
Часник
2 зубчика
Цибуля
1 шт.
Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул
1 шт.
Селера стебло
1 шт.
Морква
2 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Цукіні
200 г.
Спаржа зелена 250г
100 г.
Помідор
100 г.
Капуста цвітна
100 г.
Броколі
100 г.
Олія ефірна Ароматика жасминова 5мл
5 ст. л.
Квасоля Верес Ніжна 400г
400 г.
Гарбуз Хоккайдо
100 г.
Соус песто Reggia Genovese 190г
за смаком
Етапи приготування
01
На середньому вогні обсмажити чебрець, розмарин і очищений часник. Смажити краще на оливковій олії.
02
Очистити овочі: цибулю, моркву, селеру. Потім їх нарізати і відправити у сотейника до прянощів. Підсипати фенхель і тушкувати. Через 3 хвилини часник видалити.
03
Нарізати наступні овочі середніми кубиками: болгарський перець, цукіні, гарбуз, помідори, спаржу, суцвіття броколі і цвітної капусти. Висипати в сотейник.
04
Додати щіпку орегано. Посолити і поперчити. Протушкувати ще 3 хвилини.
05
Залити 2 л. кип'яченої води. Довести до кипіння. Пару хвилин проварити. Контролювати, щоб овочі не переварилися. Додати чисту білу квасолю.
06
Невелику кількість супу, 1/3 частини, перелити в окремий сотейник і пробити у блендері (для густоти). Вилити назад і перемішати.
07
Накрити кришкою киплячий суп і відставити. Настояти пів години. Подавати гарячим із соусом песто.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів















 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)