
Сирна картопляна запіканка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
800 г.
Бекон охолоджений
120 г.
Цибуля порей
120 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Розмарин 50г
10 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
75 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. За кілька хвилин до кінця варіння покласти цибулю. Злити воду. Сир натерти на крупній тертці.
02
Розігріти духовку до 200°C градусів. Бекон нарізати скибочками або кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді. Змішати бекон з картоплею і цибулею, додати розмарин. Форму змастити олією, викласти картопляну суміш, посипати сиром і поставити в духовку. Запікати близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)