
Гарбузовий пиріг із маскарпоне
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
250 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Мед Літній Мед 750г
30 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
80 г.
Вода негазована Аквуля 2л
60 мл.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
7 г.
Кориця Еко мелена 20г
0,25 ч. л.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
250 г.
Цукрова пудра Aro 250г
40 г.
Лимон
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно промити гарбуз та потерти на тертці. Змішати з водою та медом і поставити на вогонь, довести до кипіння, потім зняти та дати можливість охолонути.
02
Просіяти борошно з’єднати його з корицею та розпушувачем. Збити яйця з цукром дочиста, додати до цієї суміші вершкове масло та збивати міксером ще 30 секунд. Змішати з гарбузовою масою та поступово вводити борошняну суміш.
03
Взяти роз’ємну форму та, викласти туди тісто шаром приблизно в 2 сантиметра та поставити в розігріту до 170°С духовку на 1 годину. Тісто дістати та залишити охолоджувати, перед цим розрізати на 2 частини.
04
Зробити крем наступним чином: збити міксером маскарпоне з цукровою пудрою. Промастити кремом перший корж та накрити другим.
05
Для помадки потрібно: змішати лимонний сік з цукровою пудрою і помазати верх пирога.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)