
Пиріг із лаваша з фаршем у мультиварці
Напевно, не варто вам нагадувати, наскільки корисно готувати страви в мультиварці. По-перше, вона зберігає всі корисні властивості страви, при цьому смак кожного інгредієнта не зміниться. По-друге, це дуже економить ваш дорогоцінний час. Адже можна поставити пиріг випікатися, а в цей час зайнятися своїми справами. Або взагалі приготувати його з вечора, а подавати вранці. У мультиварці навіть такий простий пиріг з фаршу і лаваша вийде дуже смачним. Незвичайним в цьому рецепті є те, що спочатку потрібно зробити окремі рулети, а скріпить це все в одне ціле заливка з яєць і соусів. Це дуже ситна страва, яка припаде до смаку всім вашим рідним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Лаваш 300г
1 уп.
Фарш свинячий
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Кетчуп Salvest 530г
50 г.
Сметана ХМЗ 20%
50 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
50 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
У м'ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю, сіль, перець за смаком. Кожен лист лаваша намазати фаршем, скрутити рулетом.
02
Зробити заливку з яєць, майонеза, кетчупу та сметани.
03
Каструлю мультиварки намастити маслом, викласти рулети, згорнувши їх равликом. Залити готовою заливкою і посипати тертим твердим сиром.
04
Випікати пиріг при режимі «випічка» 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)