
Грушевий тарт татен
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г.
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Оцет яблучний Borges 250мл
7 мл.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
3 шт.
Етапи приготування
01
Груші помити, почистити від шкірки і видалити серцевину. Порізати груші на 6 шматочків кожну. Розігріти духовку до 190°C градусів.
02
На присипаній борошном поверхні розкачати тісто і покласти на 10-15 хвилин у холодильник. У сковороді змішати цукор, оцет і 2 столові ложки води. Готувати на середньому вогні, не перемішуючи. до золотистого кольору, близько 12-15 хвилин. По закінченню часу додати вершкове масло.
03
Викласти груші в 1 шар в карамель і тушкувати близько 15 хвилин. На груші викласти тісто і злегка притиснути до сковороди краї. Закрити сковорідку з грушами і тістом кришкою і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 15 хвилин. Потім зняти кришку і випікати ще 15 хвилин до готовності. Обережно перевернути пиріг на тарілку і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)