
М'ясо по-французьки
Як і все французьке, ця страва дуже вишукана і ніжна. Хоча на перший погляд здається, що вона досить проста, насправді страва має гарний вигляд для подачі, тому вона може стати прикрасою для будь-якого, навіть святкового столу. Вся справа в тому, як ви налаштовані і з яким настроєм приступаєте до приготування страви. Для більшої соковитості можна поверх цибулі покласти помідори, тоді м'ясо буде менш сухим. Хоча, ті ж овочі можна нарізати до м'яса окремо - дивлячись, як вам більше подобається. Рецепт м'яса по-французьки - це помічник вам, коли немає ідей для приготування смачненького до сімейної вечері.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
400 г.
Цибуля
2 щт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
400 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо вимити, обсушити та нарізати поперек волокон товщиною, близько 1 сантиметра. Кожен пласт поперчити, посолити та добре відбити. Натерти сир на тертці. Цибулю порізати кільцями.
02
На змащене деко маслом, викласти м'ясо, а на нього зверху цибулю.
03
Полити м'ясо майонезом та посипати тертим сиром.
04
Запікати в духовці протягом 25 хвилин при 180ᵒC. Готовому м'ясу дати настоятись 10-15 хвилин. Подавати гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)