
Риба по-грецьки
У просторах інтернету під однією і тією ж назвою "Риба по-грецьки" мирно сусідствують зовсім різні рецепти. Який з цих рецептів має більше відношення до грецької кухні, сказати складно. Ось і запропонований рецепт претендує на назву "Риба по-грецьки". Є впевненість лише в тому, що рибка за цим рецептом виходить дуже смачною, апетитно виглядає і приготування її не відніме у Вас багато часу. А той факт, що страва з риби дуже корисна, ніким не ставиться під сумнів, бо риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, найцінніших мікроелементів і вітамінів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе рибне хрумке
500 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цибуля
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу порізати на порційні шматки і обсмажити на сковороді.
02
Зварити яйця. Обсмажити на соняшниковій олії нарізану кільцями цибулю.
03
На шматок риби викласти варене яйце, порізане скибочками. Зверху кільце помідора, потім цибулю, додати сіль і перець
04
Полити майонезом, посипати тертим сиром, прогріти ще 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)